Variatie op traditionele oliebol landscape b

Oliebollen met stoofpeertjes vulling en witte chocolade

Een bijzonder lekkere variatie op de klassieke oliebol. Bereidingswijze 1. Laat de rozijnen en krenten een uurtje weken en haal ze door een zeef. 2. Meng water en bier in beslagkom, doe de gist erbij en roer goed. 3. Doe de bloem erbij en mix met een mixer (of garde) tot een glad beslag. 4. […]

Recepten

aardappel tornado’s

aardappel tornadoÔÇÖs
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Ingrediënten

Bereiden

1 zak aardappels!

 

Bereiden

 

Schil de aardappels en bewerk ze met de Twister snijder.

 

Zorg ervoor dat er ruimte tussen iedere draai zit wanneer je de aardappel oprijgt. De aardappel bakt dan extra knapperig. Zo kun je iedere draai van het stokje afbreken als een chippie wanneer hij uit de frituur komt.

 

Leg de Eygenheymers maximaal met twee tegelijk in de frituurpan. Zo liggen ze los van elkaar en bakt alles mooi egaal bruin.

 

Bestrooi de tornado’s met frietkruiden.