thaisevisballen

Thaise visballetjes

Snijd de kabeljauwfilet in stukjes. Halveer de pepers en verwijder de zaadjes. Pel de knoflook en snijd ze in plakjes. Schil de gemberwortel en snijd ook deze in stukjes. Doe de pepers, knoflook, gember, serehpoeder en de vissaus in de keukenmachine. Meng het geheel tot het een puree is. Voeg de vis, het ei, de kokos […]

Recepten

Gefrituurde augurk

augurken_web
  • 2 personen
  • 12 min
  • Frituurpan op 180 ℃
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

Ingrediënten

- Diamant om in te frituren
- Gesneden augurken
- Bloem
- Ei
- Paneermeel

Bereiden

Bereiding:

Dep de augurken goed droog met keukenpapier. Breng de bloem op smaak met knoflookpoeder, peper en zout. Kluts daarna het ei in een kommetje. Haal de augurken eerst door de bloem, dan het losgeklopte ei en tot slot door het paneermeel. Vul de frituurpan met Diamant en verwarm tot 180 °C. Frituur de augurken tot ze goudbruin zijn, circa 2 à 3 min. Leg de augurken op wat keukenpapier, zodat de rest van de Diamant geabsorbeerd wordt.

Serveertip: Lekker met een knoflooksausje.

augurken_ingredient  augurken_recept