recept_zondertekst

Gefrituurde mars

Leg de Marsreep voordat je begint een uurtje in de diepvries. Maak hierna beslag door melk, bloem, ei en een de olie te mengen tot een glad beslag. Vul de frituurpan met Diamant zodat de marsreepjes helemaal ondergedompeld kunnen worden. Dompel de marsreepjes in het beslag zodat ze helemaal bedekt zijn en frituur ze hierna […]

Recepten

Gefrituurde mais

maiskolven_website
  • 20 min
  • Frituurpan op 180 ℃
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Ingrediënten

- Diamant om in te frituren
- Maïskolven
- 1 eetlepel olie
- Grof zout
- Bloem
- 1 kopje water
- Bakpoeder
- Koriander

Bereiden

Haal de bladen van de maïskolven en spoel de kolven schoon. Snijd de kolf in drie grote stukken. Meng in een kom bloem, bakpoeder, water en een eetlepel olie. Dompel de stukken maïskolf een aantal keer onder in het beslag. Frituur de stukken een aantal minuten tot ze goudbruin zijn. Laat de kolfjes even uitlekken op wat keukenpapier. Serveer de gefrituurde maïskolven als snack met een heerlijk blaadje koriander.

maiskolven_ingredient      maiskolven_recept7