Diamant_post_peer

Gefrituurde stoofperen

Bereiding: Snijd de stoofperen in kleine stukken. Klop een ei los in een kommetje en voeg een scheutje koud water toe. Voeg hierna 300 gram bloem toe en klop deze door het mengsel heen. Dompel de stoofpeertjes een voor een in het beslag. Vul de frituurpan met Diamant en verwarm tot 180 °C. Plaats de […]

Recepten

Gefrituurde mais

maiskolven_website
  • 20 min
  • Frituurpan op 180 ℃
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Ingrediënten

- Diamant om in te frituren
- Maïskolven
- 1 eetlepel olie
- Grof zout
- Bloem
- 1 kopje water
- Bakpoeder
- Koriander

Bereiden

Haal de bladen van de maïskolven en spoel de kolven schoon. Snijd de kolf in drie grote stukken. Meng in een kom bloem, bakpoeder, water en een eetlepel olie. Dompel de stukken maïskolf een aantal keer onder in het beslag. Frituur de stukken een aantal minuten tot ze goudbruin zijn. Laat de kolfjes even uitlekken op wat keukenpapier. Serveer de gefrituurde maïskolven als snack met een heerlijk blaadje koriander.

maiskolven_ingredient      maiskolven_recept7