Chef Eric Hara of Davidburke & Donatella - New York, NY

Tempura

Breng een grote pan met ruim water aan de kook. Kook de bloemkool in 10 min., de sperziebonen in 8 minuten en de broccoli in 4 minuten beetgaar. Spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken op keukenpapier. Splits de eieren en klop de eidooiers met een garde met 350 ml koud water in een […]

Recepten

Gefrituurde mars

recept_zondertekst
  • 1 personen
  • 15 min
  • Frituurpan op 180 ℃
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 2.00 out of 5)
Loading...Loading...

Ingrediënten

Ingredienten:
Diamant om in te frituren

Marsreep
Eén kopje melk
Eén kopje bloem

Eén ei

Eén eetlepel olie

- één eetlepel olie

Bereiden

Leg de Marsreep voordat je begint een uurtje in de diepvries. Maak hierna beslag door melk, bloem, ei en een de olie te mengen tot een glad beslag. Vul de frituurpan met Diamant zodat de marsreepjes helemaal ondergedompeld kunnen worden. Dompel de marsreepjes in het beslag zodat ze helemaal bedekt zijn en frituur ze hierna goudbruin in 3-4 minuten.

Leg de gefrituurde marsjes hierna op keukenpapier zodat de rest van de Diamant nog wat geabsorbeerd wordt.

Maak het nog lekkerder met wat chocoladesaus of poedersuiker!

ingredientpost recept