diam

Een speciaal recept op Nationale Gehaktdag!

Doe het gehakt in een grote kom. Voeg hier wat verse peterselie, knoflook, peper en zout, een snufje komijn en paneermeel aan toe. Meng dit geheel goed door elkaar. Voeg hiernaast wat klein gesneden uien en een eitje toe aan het mengsel. Meng het geheel nogmaals goed door elkaar. Verdeel het mengel hierna in gelijke […]

Recepten

Gefrituurde Pangasius

Pangasiusfilet_zondertekst
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Ingrediënten

Diamant om in te frituren
Pangasius filet
Eieren
Peper
Zout
Bloem
Paneermeel

Bereiden

Bestrooi de pangasius filet met wat peper en zout. Splits twee eieren in een kommetje en klop de eieren los. Zet vervolgens een bordje klaar met bloem en een met paneermeel. Wentel de pangasius filet door de bloem, daarna door het losgeklopt ei en tot slot door het paneermeel. Herhaal dit een aantal keer voor een lekker krokant korstje. Vul de frituurpan met Diamant en verwarm tot 180 °C. Plaats de pangasius filet voorzichtig in de frituur. Frituur ze in circa 2 minuten goudbruin. Leg de pangasius filets op wat keukenpapier, zodat de rest van de Diamant geabsorbeerd wordt. Erg lekker in combinatie met whiskysaus.

 

Pangasiusfilet       Pangafilet_ingredienten