diam

Een speciaal recept op Nationale Gehaktdag!

Doe het gehakt in een grote kom. Voeg hier wat verse peterselie, knoflook, peper en zout, een snufje komijn en paneermeel aan toe. Meng dit geheel goed door elkaar. Voeg hiernaast wat klein gesneden uien en een eitje toe aan het mengsel. Meng het geheel nogmaals goed door elkaar. Verdeel het mengel hierna in gelijke […]

Recepten

Gefrituurde stoofperen

Diamant_post_peer
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Ingredi├źnten

- Diamant om in te frituren
- Stoofperen
- Bloem
- Ei
- Kaneel
- Poedersuiker

Bereiden

Bereiding:
Snijd de stoofperen in kleine stukken. Klop een ei los in een kommetje en voeg een scheutje koud water toe.
Voeg hierna 300 gram bloem toe en klop deze door het mengsel heen. Dompel de stoofpeertjes een voor een in het beslag.
Vul de frituurpan met Diamant en verwarm tot 180 ┬░C. Plaats de stoofpeertjes voorzichtig in de frituur.
Frituur ze in circa 3 minuten goudbruin. Leg de gefrituurde stoofpeertjes op wat keukenpapier,
zodat de rest van de Diamant geabsorbeerd wordt.
Erg lekker als snack of dessert met een kaneel en poedersuiker!
Diamant_post_peer_tekst