Oranje_Bitterballen_2

Oranje bitterballen

Smelt de boter en roer er de bloem door tot een roux. Voeg langzaam de bouillon er bij en laat het flink koken. Week de gelatine en knijp het water er uit en roer dit door de saus. Doe de citroensap en de kruiden er bij. Voeg het fijngesneden vlees er aan toe. Breng aan […]

Recepten

Gefrituurde stoofperen

Diamant_post_peer
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Ingredi├źnten

- Diamant om in te frituren
- Stoofperen
- Bloem
- Ei
- Kaneel
- Poedersuiker

Bereiden

Bereiding:
Snijd de stoofperen in kleine stukken. Klop een ei los in een kommetje en voeg een scheutje koud water toe.
Voeg hierna 300 gram bloem toe en klop deze door het mengsel heen. Dompel de stoofpeertjes een voor een in het beslag.
Vul de frituurpan met Diamant en verwarm tot 180 ┬░C. Plaats de stoofpeertjes voorzichtig in de frituur.
Frituur ze in circa 3 minuten goudbruin. Leg de gefrituurde stoofpeertjes op wat keukenpapier,
zodat de rest van de Diamant geabsorbeerd wordt.
Erg lekker als snack of dessert met een kaneel en poedersuiker!
Diamant_post_peer_tekst