Zoete_oosterse_Oliebollen

Speciale oliebollen

Snijd de dadels en de vijgen in stukjes. Mix de oliebollenmix met 5 dl water, het zout en de specerijen tot een glad beslag. Roer vervolgens de vijgen, de dadels en de pijnboompitten er doorheen. Dek de kom af met een natte doek of plasticfolie. Laat het beslag gedurende een uurtje rijzen op een tochtvrije […]

Recepten

Gefrituurde stoofperen

Diamant_post_peer
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Ingredi├źnten

- Diamant om in te frituren
- Stoofperen
- Bloem
- Ei
- Kaneel
- Poedersuiker

Bereiden

Bereiding:
Snijd de stoofperen in kleine stukken. Klop een ei los in een kommetje en voeg een scheutje koud water toe.
Voeg hierna 300 gram bloem toe en klop deze door het mengsel heen. Dompel de stoofpeertjes een voor een in het beslag.
Vul de frituurpan met Diamant en verwarm tot 180 ┬░C. Plaats de stoofpeertjes voorzichtig in de frituur.
Frituur ze in circa 3 minuten goudbruin. Leg de gefrituurde stoofpeertjes op wat keukenpapier,
zodat de rest van de Diamant geabsorbeerd wordt.
Erg lekker als snack of dessert met een kaneel en poedersuiker!
Diamant_post_peer_tekst