thaisevisballen

Thaise visballetjes

Snijd de kabeljauwfilet in stukjes. Halveer de pepers en verwijder de zaadjes. Pel de knoflook en snijd ze in plakjes. Schil de gemberwortel en snijd ook deze in stukjes. Doe de pepers, knoflook, gember, serehpoeder en de vissaus in de keukenmachine. Meng het geheel tot het een puree is. Voeg de vis, het ei, de kokos […]

Recepten

Gefrituurde stoofperen

Diamant_post_peer
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Ingrediënten

- Diamant om in te frituren
- Stoofperen
- Bloem
- Ei
- Kaneel
- Poedersuiker

Bereiden

Bereiding:
Snijd de stoofperen in kleine stukken. Klop een ei los in een kommetje en voeg een scheutje koud water toe.
Voeg hierna 300 gram bloem toe en klop deze door het mengsel heen. Dompel de stoofpeertjes een voor een in het beslag.
Vul de frituurpan met Diamant en verwarm tot 180 °C. Plaats de stoofpeertjes voorzichtig in de frituur.
Frituur ze in circa 3 minuten goudbruin. Leg de gefrituurde stoofpeertjes op wat keukenpapier,
zodat de rest van de Diamant geabsorbeerd wordt.
Erg lekker als snack of dessert met een kaneel en poedersuiker!
Diamant_post_peer_tekst