ravioli_web

Gefrituurde Ravioli

Zet een bakje klaar met bloem en paneermeel. Meng de bloem met zout en peper. Vul de frituurpan met Diamant en verwarm tot 180 °C. Haal de ravioli door een laagje gesmolten boter en wentel ze vervolgens door de bloem en paneermeel. Zorg dat er een lekker laagje omheen zit voor je ze in de […]

Recepten

Gefrituurde walnoten

walnoten_web
  • 12 min, Wachten 8 min
  • Frituurpan op 180 ℃
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Ingrediënten

- Diamant om in te frituren
- Walnoten
- Een eetlepel suiker
- 3 eetlepels olie

Bereiden

Kook water in een pan en doe de walnoten erin. Laat de walnoten ongeveer 8 min. op laag vuur koken. Haal ze uit de pan en dep de walnoten goed droog. Splits het ei. Klop in een kommetje het eiwit los. Vul een kommetje met suiker en meng dit met de walnoten zodat ze met de suiker bedekt zijn. Haal de walnoten door het eiwit en vervolgens nogmaals door de suiker. Vul de frituurpan met Diamant en verwarm tot 180 °C.  Frituur de walnoten ongeveer 2 min. tot ze goudbruin kleuren. Voorzichtig want het gaat erg snel! Leg de walnoten op wat keukenpapier, zodat de rest van de Diamant geabsorbeerd wordt.

Dit gerecht is lekker als snack tussendoor of als garnering voor een salade.

 

walnoten_ingredienten2            walnoten_recept