Ingredienten

  • Diamant om in te frituren
  • 16 vellen filodeeg ontdooid
  • 1 el honing
  • 2 el verse rozemarijn
  • 350 gram geitenkaas

Bereiden

  • Gebruik steeds twee vellen filodeeg voor één kaasstengel. Leg deze twee vellen precies op elkaar zodat je 8 dikkere vellen krijgt. Bestrooi één zijde met een dunne streep rozemarijn. Verdeel naast de streep rozemarijn een theelepel geitenkaas over de gehele lengte. Strooi er eventueel wat chilipeper over als je iets meer bite wilt geven aan je kaasstengel. Rol het vel nu op tot je een kaasstengel hebt. Herhaal dit met alle 8 vellen.
  • Verhit de Diamant op 175 graden.
  • Laat de kaasstengels voorzichtig zakken in de frituur olie. Ze zijn tussen de 8 en 10 minuten gaar als ze mooi goudbruin zijn. Haal ze eruit en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • Het is heerlijk om ze in een honing te dippen als ze klaar zijn!