een ode aan...

De Frituurspecialist

In het hart van de Nederlandse cultuur schuilt een stille traditie die vaak onopgemerkt blijft. Terwijl vrienden en familie ontspannen op luie zondagen, tot rust komen na een lange werkdag, of samenkomen om een wedstrijd te kijken, ben jij degene die zich even terugtrekt. Weg van het comfort van de bank, het gelach en de warmte binnen.

In de koele buitenlucht, het tochtige schuurtje of de koude bijkeuken speel jij in stilte de onbezongen rol van de frituurspecialist. Die extra stap zet jij graag, want jij begrijpt dat het allemaal draait om het lekkerste eindresultaat. Met Diamant aan je zijde, bezit jij het geheime ingrediënt. Samen creëer je die onmiskenbare gouden krokantheid en rijke smaak die alleen echt frituren kan leveren.

Dit is een ode aan de mensen die nét dat beetje meer geven, om van gewone momenten iets uitzonderlijks te maken. Dat zijn de ware frituurspecialisten. Deze is voor jou.

De Frituurspecialist

Bakt goudgeel en krokant

Kies als frituurspecialist voor elk moment het juiste Diamant product om de lekkerste snacks en goudgeel krokante friet te bakken.

  • Blijft langer schoon
  • Bevat meer enkelvoudig onverzadigde vetzuren
  • Bevat 100% plantaardige olien en vetten

Waar te koop

Voor ieder moment

De lekkerste recepten

Gefrituurde augurken met ranchsaus

Gefrituurde augurken met ranchsaus

Meng bloem, zout, peper, paprikapoeder, chilivlokken en knoflookpoeder in een kom of grote afsluitbare zak. Snijd de augurken in plakjes. Meng in een kom het ei met een klein scheutje augurkenvocht tot een luchtig eimengsel.…

Empanadas met jackfruit

Empanadas met jackfruit

Verwarm de boter en laat de annattozaadjes erin trekken tot de boter rood kleurt. Kneed vervolgens in een kom samen met alle andere ingrediënten voor het deeg: maïsmeel, zout, kristalsuiker en water. Laat de blikjes…

Klassieke frietjes met andalousesaus

Klassieke frietjes met andalousesaus

Schil de aardappels en snijd ze in staafjes van ca. 8 mm dik. Spoel de frieten goed af onder koud water om het zetmeel weg te spoelen. Dep ze helemaal droog met een theedoek of…

De Frituurspecialist

Bakt goudgeel en krokant

Van verantwoord frituren tot het spik en span maken van je frituurpan.

De frituurspecialist van
de familiemomenten

De frituurspecialist van
de feestdagen