Diamant Natuurlijk

Een 100% plantaardige, natuurzuivere olie…

  • Diamant Natuurlijk bevat enkel zonnebloemolie en koolzaadolie van de hoogste kwaliteit, die samen zorgen voor super krokante friet en snacks.
  • Zonder kunstmatige toevoegingen (geen e-nummers) en palmolie-vrij.
  • Diamant Natuurlijk is bovendien rijk aan onverzadigde vetzuren.

in ons meest milieuvriendelijke verpakking ooit!

Doordat we de frituurolie in een schenkzak verpakken, gebruiken we 65% minder plastic* en verminderen we onze CO2 uitstoot.

De doos is van ongebleekt 100% FSC gecertificeerd karton. Omdat een lege doos ongeveer zo plat als een frietje is, scheelt dit veel vrachtauto’s op de weg.

Voorbeeld: Als Diamant 45000 ltr frituurolie maakt, worden er 60 pallets lege cans per vrachtauto naar onze fabriek gebracht. Als we deze hoeveelheid in kartonnen dozen in een schenkzak produceren, zijn er maar 3 pallets aan verpakking nodig.

*vergeleken met een 3 liter can.

Lekker voor jou, beter voor de aarde.
Zo gebruik je Diamant Natuurlijk:

Help je mee recyclen?

Na gebruik kunnen zowel het kartonnen pak, als de schenkzak én de olie apart worden verwerkt.
Wist je dat uit gebruikt frituurolie grondstoffen kunnen worden teruggewonnen waarmee o.a. biobrandstof wordt gemaakt? Zo help je het gebruik van fossiele brandstof terug te dringen.

Schenk de gebruikte olie met een trechter terug in de verpakking (of een in een ander pak of fles) en lever het in bij een inzamelpunt. De inzamelpunten vind je op frituurvetrecyclehet.

Bestel een gratis trechter bij Diamant!
Vul het formulier in en ontvang een papieren trechter per post op je huisadres

    Vul hieronder je gegevens in: