IMG_2102

Gefrituurde Indiase bloemkoolbeignets

Meng in een kom het meel met 1 tl zout. Breek een ei erboven, voeg 100 ml water en de currypasta toe en klop tot een glad beslag. Roer de fijngehakte koriander erdoor en breng het beslag met flink wat peper op smaak. Verhit Diamant om in te frituren tot 175 graden in een frietpan. […]

Recepten

Zelfgemaakte kaasstengels

Diamant_kaasstengels_recept
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Ingrediënten

Diamant om in te frituren
16 vellen filodeeg ontdooid
1 el honing
2 el verse rozemarijn
350 gram geitenkaas

Bereiden

Gebruik steeds twee vellen filodeeg voor één kaasstengel. Leg deze twee vellen precies op elkaar zodat je 8 dikkere vellen krijgt. Bestrooi één zijde met een dunne streep rozemarijn. Verdeel naast de streep rozemarijn een theelepel geitenkaas over de gehele lengte. Strooi er eventueel wat chilipeper over als je iets meer bite wilt geven aan je kaasstengel. Rol het vel nu op tot je een kaasstengel hebt. Herhaal dit met alle 8 vellen.

Verhit de Diamant op 175 graden.

Laat de kaasstengels voorzichtig zakken in de frituur olie. Ze zijn tussen de 8 en 10 minuten gaar als ze mooi goudbruin zijn. Haal ze eruit en laat ze uitlekken op keukenpapier.

Het is heerlijk om ze in een honing te dippen als ze klaar zijn!