Categorie Hartige gerechten

Ingredienten

  • 25 stuks Wontonvellen
  • 250 gram Garnalen
  • 1 stuks Rode peper
  • 3 stuks Lente uien
  • 5 gram Koriander
  • 2 eetlepels Sojasaus
  • 1 eetlepels Sesamolie
  • 100 ml Zoete chilisaus
  • 1 fles Diamant Frituurolie Friet & Snacks

Bereidingswijze

  • Laat de wontonvellen ontdooien. Hak de rode peper, de lente ui en de koriander fijn.
  • Maal de garnalen samen met de sojasaus en de sesamolie tot een grof gehakt en roer vervolgens de peper, 2/3e van de lente ui en de koriander erdoor.
  • Doe het mengsel in een spuitzak en spuit een beetje op ieder vel. Maak de randen nat met water en vouw dicht. Zorg ervoor dat de randen goed aangedrukt worden.
  • Verhit de Diamant Frituurolie Friet & Snacks tot 180 °C. Frituur de wontons in 1 tot 2 minuten goudbruin. Laat uitlekken op een vel keukenpapier.
  • Serveer de garnalen wontons met de chilisaus en garneer met de overige lente ui.