- Snijd de tempeh in smalle reepjes. Hak de koriander en de peterselie en snijd de winterpeen in flinterdunne reepjes en de spitskool heel fijn.
- Meng de Ras el Hanout kruidenmix met 2 eetlepels olijfolie en marineer de tempeh reepjes 15 minuten. Grill de pita broodjes in een grillpan of bereid in de oven.
- Meng de gesneden spitskool en de winterpeen, de koriander, de peterselie en de tuinkers met twee eetlepels olijfolie en voeg het sap van 1 citroen toe. Meng het koolsalademengels door elkaar.
- Verhit de frituurpan (of een hoge pan met dikke bodem) met Diamant frituurolie tot 175ºC Frituur de tempeh reepjes tot ze goudbruin zijn. Laat uitlekken op een vel keukenpapier.
- Snijd de pita’s open, verdeel het koolsalademengels in de pita broodjes, schep de tempeh erbij en serveer met de kerrie hummus.
Tip: Serveer de pita’s met kruidige aardappelpartjes.