- Hak de bieslook fijn. Snijd de bovenkant van de pepers af en verwijder de zaadlijsten. Maal met een keukenmachine de cornflakes fijn.
- Meng de roomkaas met de bieslook en de oude kaas. Breng op smaak met wat zout en peper. Vul de peper met de roomkaas.
- Schenk een laagje Diamant Frituurolie Friet & Snacks (8 cm) in een pan met dikke bodem en verhit dit tot 180 °C.
- Plaats 3 kommen op het aanrecht. Doe de bloem in een kom, kluts de eieren los in de tweede kom en doe de fijngemalen cornflakes in de derde kom.
- Haal de pepers één voor één door de bloem, vervolgens door het ei en tot slot door de cornflakes.
- Frituur de gevulde pepers in de hete olie in ongeveer 4 minuten knapperig en goudbruin. Laat ze vervolgens uitlekken op een keukenpapiertje.
- Serveer de gevulde pepers op een mooie schaal en garneer met bieslook.
Tip: Lekker met fris yoghurtsausje!
Let op: De pepers zijn erg pittig! Voor een iets minder pittige optie gebruik chilipepers, voor een milde optie gebruik kleine sweet peppers.