Categorie Hartige gerechten

Ingredienten

  • 1 fles Diamant Frituurolie Friet & Snacks
  • 1 rol Pizzadeeg
  • 8 plakken Salami
  • 8 plakken Chorizo
  • 8 eetlepels Kühne rauwkost (goed uitgelekt)
  • 8 stuks Groene pepers op zuur
  • 200 gram Geraspte kaas
  • + ronde steker

Bereidingswijze

  • Rol de pizzadeeg uit tot een plak en druk of snijd er cirkels uit met een diameter van 8 cm. Haal zoveel mogelijk cirkels uit de plak.
  • Beleg de helft van de cirkels met een plak salami, een plak chorizo, 1 eetlepel rauwkost, een groene peper en tot slot wat geraspte kaas. Vouw de andere helft eroverheen en druk de randen heel goed dicht.
  • Schenk een laagje Diamant Frituurolie Friet & Snacks (8 cm) in een pan met dikke bodem en verhit dit tot 175 °C.
  • Frituur de mini calzones in de hete olie in 4 minuten gaar en goudbruin, laat ze vervolgens uitlekken op een keukenpapiertje.

Tip: Serveer de gefrituurde mini calzones met verse basilicum.