- Snijd de aubergines in ronde plakken. Snijd vervolgens de halloumi in plakken van 1 cm dikte. Pluk de blaadjes munt.
- Beleg een plak aubergine met twee blaadjes munt, een plak halloumi, vervolgens weer twee blaadjes munt en daarop een plak aubergine. Doe dit tot alle aubergine plakken op zijn.
- Meng de bloem met het zout. Voeg het water en eidooiers toe en roer kort door elkaar tot een beslag.
- Schenk een laagje Diamant Frituurolie Friet & Snacks (8 cm) in een pan met dikke bodem en verhit dit tot 180 °C.
- Haal de de aubergine cordon bleus door het beslag en wentel daarna door de panko.
- Frituur de cordon bleus 45 seconde aan beide kanten goudbruin. Laat ze uitlekken op een keukenpapiertje.
- Serveer ze op een schaal en garneer met wat extra blaadjes munt.
Tip: Lekker met een dip van tahin.